El verb: persona i nombre 1

Loading ad...

Edad: 9-14
Level: 4t/5è
Idioma: Catalan (ca)
ID: 838869
21/03/2021
Country code: ES
Country: Spain
Asignatura: Llengua catalana (1061925)
Tema principal: Verbs (2011249)
From worksheet author:

Persona i nombre del verb

Otros contenidos:
Gramàtica
Worksheet description:
Objectiu educatiu:

Aquesta activitat té com a objectiu principal ajudar els estudiants a comprendre millor com funcionen els verbs en relació amb la persona i el nombre a la llengua catalana. Mitjançant la identificació de les formes verbals correctes en diferents contextos, els alumnes podran reforçar la seva comprensió de la conjugació dels verbs i practicar la seva aplicació en frases concretes.

Contingut principal:

Aquesta activitat es centra en els verbs i la seva relació amb la persona i el nombre. Els estudiants hauran d'identificar les formes verbals correctes segons la persona (1a, 2a, 3a) i el nombre (sing, pl) en diferents frases. Això permetrà als alumnes practicar la conjugació dels verbs i millorar la seva precisió en l'ús de les formes verbals adequades.

Context del llenguatge i nivell educatiu:

Aquesta activitat està específicament dissenyada per a estudiants de llengua catalana que estan aprenent sobre la conjugació dels verbs i la relació entre la persona i el nombre en aquesta llengua. És adequada per a estudiants de diferents nivells i pot ser utilitzada com a material de reforç o pràctica per consolidar els coneixements sobre els verbs en català.

Relevància de la matèria:

Aquesta activitat està alineada amb el contingut de la matèria de Llengua Catalana, ja que reforça la comprensió dels verbs i la seva conjugació en relació amb la persona i el nombre. L'habilitat de reconèixer i utilitzar les formes verbals correctes és fonamental per a la competència lingüística en català, i aquesta activitat ajuda els estudiants a desenvolupar aquesta habilitat de manera pràctica i interactiva.

Instruccions:

En aquesta activitat, els estudiants hauran de seleccionar les respostes correctes per a cada frase. Les opcions de resposta inclouen diferents formes verbals en relació amb la persona i el nombre, com ara "1a sing" (primera persona del singular) o "3a pl" (tercera persona del plural). A través de l'execució d'aquesta tasca, els alumnes podran posar en pràctica els seus coneixements sobre la conjugació dels verbs i millorar la seva precisió en l'ús de les formes verbals adequades.

Loading ad...

El verb: persona i nombre 1

Loading ad...