Comprensió lectora

Loading ad...

Edad: 7-12
Level: CICLE INICIAL
Idioma: Catalan (ca)
ID: 1114449
23/06/2021
Country code: ES
Country: Spain
Asignatura: LLENGUA CATALANA (1076723)
Tema principal: Comprensió lectora (2027710)
From worksheet author:

LECTURA, CONTESTA LES PREGUNTES

Worksheet description:
Objectiu educatiu:
Aquesta activitat de comprensió lectora està dissenyada per ajudar als estudiants a millorar la seva capacitat de llegir i comprendre texts en català. L'objectiu és afavorir la comprensió lectora, treballant en la capacitat dels alumnes per interpretar informació, extreure significats i respondre preguntes basades en el text llegit.

Contingut principal:
La comprensió lectora és el tema central d'aquesta activitat. El text proporcionat presenta informació sobre un nen anomenat Carles, les seves aficions i els seus somnis per al futur. Els estudiants hauran de llegir amb atenció per poder respondre correctament les preguntes plantejades.

Contexte de llengua i nivell educatiu:
Aquesta activitat està dirigida a estudiants que parlen català i estan a un nivell adequat per comprendre i interpretar textos escrits en aquest idioma. S'ha adaptat per ser accessible per als alumnes que estudien LLENGUA CATALANA i estan desenvolupant les seves habilitats de comprensió lectora.

Pertinència de la matèria:
Aquesta activitat s'integra dins del marc curricular de LLENGUA CATALANA, afavorint la pràctica de la lectura i la comprensió de textos en català. El contingut del text està alineat amb els objectius d'aprenentatge d'aquesta matèria, permetent als estudiants consolidar les seves habilitats en llengua catalana.

Instruccions:
Les instruccions de l'activitat són clares i directes: COMPRENSIÓ LECTORA Llegeix el text amb atenció. Després, contesta les preguntes. Aquestes indicacions guien els estudiants en la tasca de llegir i comprendre el text proporcionat, abans de respondre a les preguntes plantejades. Les preguntes es basen en la informació presentada al text i requereixen una comprensió detallada per a ser respostes correctament.

Loading ad...

Comprensió lectora
Comprensió lectora
Comprensió lectora

Loading ad...