Comprensió lectora-3

Loading ad...

Edad: 7-13
Level: Primària
Idioma: Catalan (ca)
ID: 1043850
29/05/2021
Country code: ES
Country: Spain
Asignatura: Llengua catalana (1061925)
Tema principal: Comprensió lectora (2013168)
From worksheet author:

Clicar sobre les frases correctes

Otros contenidos:
Atenció
Worksheet description:
Objectius educatius: Aquesta activitat de comprensió lectora té com a objectiu principal millorar la capacitat dels alumnes per comprendre i interpretar informació escrita en llengua catalana. Mitjançant la identificació de frases certes, els estudiants desenvoluparan habilitats de lectura crítica i anàlisi textual.

Contingut principal: El contingut d'aquesta activitat se centra en la comprensió lectora en català. Les frases proporcionades descriuen una escena amb diversos personatges i detalls visuals, desafiants als alumnes a identificar les afirmacions correctes basant-se en la informació presentada. Aquesta activitat fomenta la concentració, l'atenció als detalls i la comprensió textual.

Context de llengua i nivell educatiu: Aquesta activitat està dirigida a alumnes amb competències en llengua catalana i se situa en un nivell intermedi. El vocabulari i les estructures de frases utilitzades són adequats per als estudiants que han adquirit coneixements fonamentals de la llengua i estan preparats per abordar tasques de comprensió textual més complexes.

Relevància en el tema: Aquesta activitat s'emmarca dins del camp de la Llengua catalana, oferint als estudiants la oportunitat de practicar les seves habilitats de comprensió lectora de manera contextualitzada en la seva llengua materna. Aprofundeix en la interpretació de textos escrits i en la capacitat d'extreure informació rellevant a partir de les descripcions proporcionades.

Instruccions: Les instruccions clares i concises guien als alumnes en el procés de resoldre les tasques de comprensió lectora. S'encoratja als estudiants a llegir atentament cada frase i identificar les afirmacions que són certes, fomentant la reflexió crítica i la habilitat per discernir informació precisa dins del text. L'ús del llenguatge específic i detallat en les instruccions ofereix una pauta clara per a l'èxit en l'activitat plantejada.

Loading ad...

Comprensió lectora-3

Loading ad...